MyDent Orthodontie-Antwerpen
Ga naar de inhoud
Orthodontie - Invisalign
Praktijk voor Orthodontie-Antwerpen en omstreken.
Wat kost een beugel?
Onzichtbare beugel?
Wanneer moet je een beugel?
Wij staan klaar om te antwoorden op al uw vragen!

Welkom op de site van MyDent: orthodontiepraktijk Antwerpen en omstreken

In onze innovatieve praktijk staan kwaliteit en hygiëne centraal. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier terecht voor een orthodontische behandeling.
Onze praktijk is gespecialiseerd in Digitale Orthodontie (digitale mondafdruk / 3D behandelplanning), Myofunctionele Therapie, Clear Aligner Orthodontie (INVISALIGN) en het behandelen van Bruxisme-knarsetanden. Elke patiënt krijgt een persoonlijke aanpak met als voornaamste doel de creatie van een goed functionerend gebit. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met collega tandartsen en logopedisten.

Aanmelden voor orthodontie.

U wordt door uw eigen tandarts doorverwezen, maar u kunt ook zelf een afspraak met ons maken.
Onze jonge patiëntjes zien wij graag  rond de leeftijd van 7 jaar op orthodontische controle. Het vroegtijdig diagnosticeren en behandelen van kruisbeten, dwangbeten, afwijkende tongposities en slikgewoonten is zeer belangrijk voor de verdere groei en het voorkomen van asymmetrische groei  met op latere leeftijd mogelijke negatieve gevolgen voor het kaakgewricht.
Als patiënt kan u zich direct aanmelden via het Aanmeldformulier.
Als Tandarts / verwijzer bestaat de mogelijkheid om een patiënt aan te melden via het menu "Verwijspagina voor Tandartsen".
Invisalign Teen

VROEGE ORTHODONTIE

Een behandeling gestart voor de leeftijd van 9 jaar wordt via uw mutualiteit terugbetaald.
Invisalign First

TERUGBETALING ORTHODONTIE

Het is belangrijk dat men de aanvraag voor tegemoetkoming voor de orthodontische behandeling indient bij de mutualiteit vóór de leeftijd van 15 jaar!
Over Ons
Praktijkeigenaar Stefan Van Boom heeft al meer dan 20 jaar ervaring, is op de hoogte van recente ontwikkelingen. Digitale orthodontie is zijn passie.
Onze assistentes Sarah en Annick  helpen u verder aan de telefoon, maken uw documenten klaar voor de mutualiteit, regelen betalingen en maken de nodige afspraken. Onze tandartsassistentes zijn onmisbaar voor de moderne praktijkvoering en service die we willen nastreven.

Kindertandartsen


Charlotte Lint (Boechout)
Hanne Backaert (Beveren)
Joke Gorleer (Beveren)

Logopedie praktijk / Logopedist
MyDent  Orthodontie
Monnikenhoflaan 39
2620 Hemiksem
   032912000
BE0877.360.248

Terug naar de inhoud