MyDent Orthodontie-Antwerpen
Ga naar de inhoud

Wil je graag rechtere tanden, beter kauwcomfort, een goed functionerend gebit zonder pathologische slijtage…?

MyDent biedt hoogwaardige orthodontische behandelingen aan die speciaal zijn ontworpen om je tanden recht te zetten en je zelfvertrouwen te vergroten. Als je geïnteresseerd bent in orthodontie en je wilt inschrijven voor een behandeling dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bij MyDent begrijpen we dat het inschrijvingsproces een belangrijke stap is voor elke patiënt. Daarom hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kan via onderstaand formulier inschrijven voor orthodontische behandelingen, vervaardigen van nachtbeugels, orthodontische spoedbehandelingen,  onderzoek en behandeling van kaakgewrichtsklachten / tandenknarsen alsook voor het vervaardigen van radiologische opnames. Na het invullen van onderstaand online formulier zal ons team zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een eerste consultatie.
Bij aanmelding voor een eerste orthodontisch advies gesprek vervaardigen wij steeds een digitale mondscan. Tijdens deze consultatie verstrekken we alle nodige informatie over de verschillende orthodontische opties die we aanbieden, de voor -en nadelen van transparante aligners tegenover traditionele blokjesbeugels en linguale beugels worden toegelicht. Samen zullen we het beste traject bepalen om je gewenste glimlach te bereiken.
Bij MyDent streven we ernaar om jou orthodontische behandeling comfortabel en gemakkelijk te maken.
Na ontvangst van uw inschrijving zal u via e-mail een algemene vragenlijst ontvangen. Deze vragenlijst kan u anoniem invullen (u ontvangt hiervoor een dossiernummer) en online versturen.

MyDent  Orthodontie
Monnikenhoflaan 39
2620 Hemiksem
   032912000
BE0877.360.248

Terug naar de inhoud