MyDent Orthodontie-Antwerpen
Ga naar de inhoud

Verwijzing Orthodontie


Bent u tandarts en op zoek naar een betrouwbare partner voor het verwijzen van patiënten voor orthodontie of het vervaardigen van een Cone Beam CT-scan? Bij MyDent begrijpen we het belang van een goede samenwerking tussen tandartsen en orthodontie-praktijken, en wij zijn er om u te ondersteunen.
Wij verwelkomen verwijzingen van tandartsen voor orthodontische behandelingen, zowel voor volwassenen als voor jonge patiëntjes. In feite raden wij aan om al vanaf de leeftijd van 7 jaar te verwijzen, zodat we vroegtijdig eventuele problemen kunnen identificeren en behandelen.

Na consultatie van uw patiënten zullen wij altijd een gedetailleerd verslag naar u terugsturen. We geloven in transparante communicatie en het delen van informatie om de beste zorg voor uw patiënten te garanderen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een Cone Beam CT-scan te laten vervaardigen, indien gewenst kan deze opname volledig geprotocolleerd worden en aangevuld worden met digitale studiemodellen met NIRI cariësdetectie.
Bij MyDent streven we naar een langdurige samenwerking met tandartsen en een optimale zorg voor hun patiënten.  Wenst u graag persoonlijk te bespreken hoe we kunnen samenwerken dan kan u ons een mailtje sturen.

U kunt uw patiënten verwijzen naar MyDent voor orthodontische behandelingen en het vervaardigen van een Cone Beam CT radiologische opname.

U kan verwijzen via onderstaande formulieren, via uw eigen verwijsmethode of telefonisch.
Mocht u vragen hebben over de geplande of uitgevoerde behandeling van uw patiënt dan kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen.
MyDent  Orthodontie
Monnikenhoflaan 39
2620 Hemiksem
   032912000
BE0877.360.248

Terug naar de inhoud